Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ Ο ΣΥΡΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


Στην Τ.Ο της ΝΔ στο Αγρίνιο Πρόεδρος ο Γιάννης Ανδρεόπουλος
Μεγάλη Ικανοποίηση επικρατεί στην ηγεσία της ΝΔ για την μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής. Εκτιμάται ότι ο αριθμός εκείνων που ψήφισαν κυμαίνεται μεταξύ 330.000 και 350.000. Η ικανοποίηση για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές συνίσταται στο γεγονός ότι η συγκυρία τόσο για τη ΝΔ, όσο και για το πολιτικό σύστημα γενικότερα είναι αρνητική.
Για τη ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας εκλέγεται ο κ. Σύρρος Κων/νος (ήταν ο μοναδικός υποψήφιος) 
Με 40 ψήφους διαφορά αναδείχθηκε πρόεδρος στην Τ.Ο  της ΝΔ στο Αγρίνιο ο Γιάννης Ανδρεόπουλος … (έχασε ο κ. Τσόλκας και παρά τα κεράσματα τις τελευταίας στιγμής) ενώ η συμμετοχή ήταν σχετικά μεγάλη και στο Αγρίνιο αφού υπολογίζεται πως προσήλθαν στην κάλπη περίπου 800 μέλη του κόμματος…
Τοπικοί παράγοντες της Ν.Δ. δεν θεωρούν ότι η εκλογή των συγκεκριμένων προσώπων μπορούν να ανατρέψουν το κλίμα ηττοπάθειας που έχουν οι νεοδημοκράτες, επίσης μας είπαν ότι «η αποχή συγκεκριμένων στελεχών απο της εκλογές αυτές δείχνει ότι υπήρχε ανέκαθεν έλλειμμα  σοβαρών και υπεύθυνων πολιτικών στελεχών και γι' αυτό στο νομό δεν θα δούμε στον ήλιο μοίρα ως κόμμα....», όπως έλεγαν το βράδυ στη πλατεία του Αγρινίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ