Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

50 λεπτά η φραντζόλα στην Αθήνα !


Προσφορές τώρα και για το...ψωμί!
Προσφορές ακόμα και στο φρέσκο ψωμί φέρνει η οικονομική κρίση που πλήττει τους Ελληνες τον τελευταίο χρόνο. Η μείωση της ζήτησης αλλά και η δυσκολία αρκετών καταναλωτών να αγοράσουν ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα, έχουν οδηγήσει επαγγελματίες ακόμα και της αγοράς τροφίμων να προχωρούν σε προσφορές.
Έτσι, μετά τους πωλητές και τους παραγωγούς των 81 λαϊκών αγορών του Νομού Θεσσαλονίκης που ανακοίνωσαν προ ημερών ότι θα πωλούν από την 1η Ιουνίου σε ανέργους και πολύτεκνους φρούτα και λαχανικά σε τιμές έως και 50% χαμηλότερες μετά τις 12 το μεσημέρι, σειρά είχαν χθες οι αρτοποιοί της Αθήνας.
Η Ομοσπονδία Αρτοποιών Αθηνών, Προαστίων και Περιχώρων κάλεσε τα μέλη της να πωλούν το ψωμί σε χαμηλότερη τιμή για ορισμένες ώρες την ημέρα, ώστε να σταθούν και αυτοί δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που αντιμετωπίζουν σημαντικά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης. Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας κάλεσαν τους αρτοποιούς να μειώσουν την τιμή της φραντζόλας προτείνοντας ενδεικτικά τα 50 λεπτά, δηλαδή 20-30 λεπτά χαμηλότερα από όσο πωλούν τα περισσότερα αρτοποιεία.
Από «ΤΑ ΝΕΑ»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ