Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Υπό βροχή οι δυο απεργιακές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο (φωτο)

Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιούνται οι δύο απεργιακές συγκεντρώσεις στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της σημερινής γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για το ασφαλιστικό. Ειδικότερα η συγκέντρωση του...ΠΑΜΕ διήρκεσε μόλις ένα δεκάλεπτο με χαιρετισμό του γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου Κ. Μαργιώλη, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου.
Στις 11πμ πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ με ομιλίες του Προέδρου του Θ. Γαλατά, του Προέδρου της Β΄ ΕΛΜΕ Γιώργου Καραμητσόπουλου, του Προέδρου του σωματείου των εργαζομένων στο νοσοκομείο του Αγρινίου, εκπροσώπων της Ομοσπονδίας επαγγελματοβιοτεχνών και του Σωματείου «Δικαίωμα στη ζωή».
Παρά την σχετικά μικρή συμμετοχή στις συγκεντρώσεις λόγω της κακοκαιρίας, η συμμετοχή στην απεργία είναι σύμφωνα με πληροφορίες ικανοποιητική και με υψηλά ποσοστά σε πολλούς κλάδους εργαζομένων. Μαζική είναι και η συμμετοχή των εμπόρων, που έκλεισαν τα καταστήματα τους στο Αγρίνιο, ενώ απογοητευτική ήταν η εικόνα στα καφέ της πόλης που παρά την απόφαση του Συλλόγου Εστίασης, τα περισσότερα άνοιξαν και λειτούργησαν κανονικά.

  






















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ