Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

K.Ήσυχος: Είμαστε ανοικτοί στο ενδεχόμενο να γίνουμε μέλος της ομάδας BRICS

Η Ελλάδα είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο να γίνει μέλος της ομάδας των χωρών της BRICS, ως μέλος της Νέας Αναπτυξιακής Τράπεζας των BRICS, δήλωσε στο Sputnik ο Έλληνας αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.
Τον περασμένο Μάιο η Ρωσία είχε απευθύνει πρόσκληση στην Αθήνα να...
συμμετάσχει ως μέλος στην τράπεζα που δημιουργούν οι χώρες BRICS, και οι συζητήσεις για την ένταξή της αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη Σύνοδο Κορυφής των BRICS, 9-10 Ιουλίου, στη ρωσική πόλη Ουφά.
«Η Ελλάδα έχει επίσης προσκληθεί να γίνει μέλος των BRICS, εντός της Τράπεζας Ανάπτυξης των χωρών BRICS. Είμαστε ακόμα ανοικτοί σε αυτό»,υπογράμμισε ο κ. Ήσυχος, ο οποίος είναι επίσης συμπρόεδρος της Ελληνορωσικής Διυπουργικής Επιτροπής Συνεργασίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν υπέρ των καλών σχέσεων Ευρώπης – Ρωσίας –Ευρασίας και σήμερα η Αθήνα βρίσκεται σε συνομιλίες με τα μέλη της ομάδας BRICS για την ένταξη της χώρας στην τράπεζα των BRICS. «Έτσι, προωθούμε μια πολυμερή εξωτερική πολιτική, τόσο με τη στενή έννοια της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και με την ευρύτερη έννοια της οικονομικής εξωτερικής πολιτικής», πρόσθεσε ο κ. Ήσυχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ