Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Στα πλαίσια της συνεργασίας του με τους εργαζόμενους στο Δήμο, ο 
Συμπαραστάτης του Δημότη είχε συνάντηση στο γραφείο  (φωτ) του με το Διοικητικό Συμβούλιο του συνδικαλιστικού τους οργάνου. Η συζήτηση εξελίχθηκε... σε πολύ καλό κλίμα συνεννόησης και συνύπαρξης για την εξυπηρέτηση των Δημοτών.

Ακολούθως ο Συμπαραστάτης επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις της Πολεοδομίας της Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας και της Τοπικής Οικονομικής ανάπτυξης. όπου ενημερώθηκε από τις Διευθύντριες κ κ. Σταυρούλα Παππά, Μαρία Τσίνα και Χριστίνα Τσιχριτζή, αντίστοιχα σχετικά με τα αντικείμενα που διεκπεραιώνει εκάστη Διεύθυνση του Δήμου . Επίσης είχε και μια πρώτη γνωριμία με τους υπαλλήλους των εν λόγω υπηρεσιών.

Τις επόμενες ημέρες ο Συμπαραστάτης θα επισκεφθεί και άλλες υπηρεσιακές μονάδες του Δήμου τα νομικά πρόσωπα.

Οι συναντήσεις αυτές έχουν στόχο την πληρέστερη γνώση του Συμπαραστάτη ως προς την λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου.Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ