Κυριακή, 7 Ιουνίου 2015

Αγρίνιο: Πολιτική συνάντηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Σοσιαλιστών Δημοκρατών

Πραγματοποιήθηκε χθες σε ξενοδοχείο του Αγρινίου, ανοιχτή πολιτική συζήτηση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και τον τρόπο που το ΚΙΝΗΜΑ Σοσιαλιστών Δημοκρατών του Γιώργου Παπανδρέου θα τοποθετηθεί απέναντι στην παρούσα πολιτική συγκυρία, πως θα μπορέσει να γίνει κομμάτι της κοινωνίας, το οποίο θα μεταφέρει όλα τα προβλήματα και τις απόψεις στην κεντρική πολιτική σκηνή. Κεντρικός ομιλητής....
της πολιτικής εκδήλωσης ήταν ο Γιώργος Ελενόπουλος, ενώ παρούσα ήταν και το μέλος του τομέα αυτοοργάνωσης κα Αφροδίτη Παπαθανάση.

Ο κ Ελενόπουλος και η κα Παπαθανάση μίλησαν για τον τρόπο με τον οποίο το ΚΙΝΗΜΑ θα γίνει κομμάτι της κοινωνίας και θα αναπτυχθεί, αλλά και για το γεγονός ότι τα τοπικά στελέχη του κόμματός αυτοοργανώθηκαν, και στο ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα, κατά 80%, μέχρι στιγμής, υπάρχει δυναμική οργάνωση.

Κων/νος Χονδρός ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ <<ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ>>

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ