Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Απάντηση στη Βουλή του Αν. Υπ. Παιδείας στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τα τμήματα Αγρινίου (Βίντεο)

Συζητήθηκε σήμερα η Επίκαιρη Επερώτηση που κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προς τον υπουργό Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα «Ενδοσχολική βία – πορεία υλοποίησης δράσεων για την εξάλειψη του....φαινομένου».Κατά τη συζήτησή της ο κ. Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Βουλευτής Νομού Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα της μεταφοράς των τριών πανεπιστημιακών τμημάτων από το Αγρίνιο προς την Πάτρα και ζήτησε κάθετα από τον παριστάμενο Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Τάσο Κουράκη, να μη γίνει αποδεκτή η απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών για μεταφορά των Πανεπιστημιακών Τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα, από την Επιτροπή Στρατηγικού και Χωροταξικού Σχεδιασμού για την τριτοβάθμια εκπαίδευση του Υπουργείου.
Ο Υπουργός, στην απάντησή του στον κ. Κωνσταντόπουλο δεσμεύθηκε να συζητήσει την παραμονή των τριών πανεπιστημιακών τμημάτων στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα ανέφερε «Κάθε πανεπιστήμιο έχει το αυτοδιοίκητο, αλλά μου είναι πολύ δύσκολο να δεχθώ ότι το Αγρίνιο θα απογυμνωθεί από υπηρεσίες οι οποίες προσφέρουν σε κάθε περίπτωση. Να έρθουμε σε μια συνεννόηση ώστε να βρούμε τι είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε προς την πλευρά της ενίσχυσης και όχι της αποδυνάμωσης»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ