Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Απάντηση – επίθεση Στρατούλη σε FAZ για την καταβολή των συντάξεων

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Δημήτρης Στρατούλης, διαβεβαίωσε οτι οι συντάξεις θα πληρωθούν κανονικά στο τέλος του μήνα, σε απαντητική του επιστολή σε παλαιότερο δημοσίευμα της Frankfurter Allgemeine Zeitung, τονίζοντας ότι τέτοια δημοσιεύματα ναρκοθετούν... τις προσπάθειες για οριστική λύση στο ελληνικό ζήτημα και ζητώντας από την γερμανική εφημερίδα να προχωρήσει σε αποκατάσταση της αλήθειας.
“Οι συνταξιούχοι της χώρας μας δεν ανησυχούν καθώς η κυβέρνηση θα είναι συνεπής τώρα -αλλά και στο μέλλον- στις υποχρεώσεις της απέναντι τους” σημειώνει ο Στρατούλης, επισημαίνοντας ότι οι συντάξεις καλύπτονται από τα -σημαντικά- έσοδα που προκύπτουν από τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών, από τις εισφορές των αυτοαπασχολούμενων και των αγροτών, αλλά και από τη ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Ειδικότερα, αναφέρει ότι μέχρι σήμερα, από 230.000 οφειλέτες έχουν ρυθμιστεί 4,7 δισ. ευρώ και ως πρώτη δόση έχουν εισπραχθεί περισσότερα από 180 εκατ. ευρώ.
Ο αναπληρωτής υπουργός κλείνει την επιστολή του προς τη γερμανική εφημερίδα λέγοντας ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι εκτός πραγματικότητας και ναρκοθετεί τις προσπάθειες για την εξεύρεση οριστικής λύσης για το ελληνικό ζήτημα, δυσφημεί και αποσταθεροποιεί τη χώρα και τρομοκρατεί τον ελληνικό λαό και ζητά από την εφημερίδα να προχωρήσει σε αποκατάσταση της αλήθειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ