Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015

Τα ονόματα όλων των Διευθυντών των Δημοτικών σχολείων (Τελικά αποτελέσματα) - Δείτε ποιοι επιλέγονται στην Αιτωλ-νία

Σήμερα ανακοινώνονται όπως προβλέπει το χρονοδιάγραμμα οι τελικοί πίνακες με τα ονόματα των νέων Διευθυντών των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας ΕκπαίδευσηςΌπως αναφέρει το χρονοδιάγραμμα μπορούν να υποβληθούν ενστάσεις κατά των.... τελικών πινάκων από 2/6/2015 έως 16/6/2015.
Η ανάληψη υπηρεσίας των έων Διευθυντών σχολικών μονάδων θα γίνει στις 25 Ιουνίου.
Στις 29/6/2015 οι Περιφερειακοί Διευθυντές θα εκδώσουν αποφάσεις για τοποθέτηση Διευθυντών Σχολικών Μονάδων σε σχολεία που για κάποιο λόγο έμειναν κενά.
Δείτε παρακάτω όλα τα ονόματα των νέων Διευθυντών των σχολικών μονάδων της Π.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ