Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015

Τελειώστε άμεσα με την εγκατάλειψη του Πάρκου!

Τελειώστε άμεσα με την εγκατάλειψη του Πάρκου!
Η Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου κατέθεσε σήμερα αίτηση-καταγγελία στο Δήμο Αγρινίου σχετική με... την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Πάρκο της πόλης.

Αριθμός Πρωτοκόλλου: 38566/18-06-2015

Ανοιχτή Συνέλευση για την Προστασία και Αναζωογόνηση του Παπαστράτειου Δημοτικού Πάρκου Αγρινίου

Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι βρεθήκαμε στις 17/06/2015 στο Πάρκο Αγρινίου όπου διαπιστώσαμε την πλήρη εγκατάλειψη και απαξίωσή του. Η εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης δεν μπορεί επ’ ουδενί να δικαιολογηθεί με την επίκληση ότι μέρος του αποτελεί, στα χαρτιά, εργοτάξιο.
Η έλλειψη καθαριότητας του χώρου απειλεί τη βιωσιμότητά του και αποτελεί εστία μόλυνσης για το κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον αυτήν τη χρονική περίοδο που λόγω αυξημένων θερμοκρασιών ο πληθυσμός της πόλης πυκνώνει τις επισκέψεις του στο χώρο αυτόν.
Με βάση αυτές τις διαπιστώσεις επισημαίνουμε στη δημοτική αρχή την απουσία λειτουργίας των υπηρεσιών της στον προαναφερόμενο χώρο και αιτούμαστε την επανόρθωση του λειτουργικού ρόλου τους. Σας γνωστοποιούμε ότι θα αναμένουμε τις ενέργειές σας μέχρι και την Τετάρτη 24/06/2015. Διαφορετικά θα οργανώσουμε καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας τού Αγρινίου όπου θα αναδεικνύεται η έλλειψη βασικών υπηρεσιών για τις οποίες ευθύνεται η τωρινή δημοτική αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ