Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

«Θα διευρύνουμε την παρουσία του ΔΗΠΕΘΕ σε όλη τη Δυτική Ελλάδα»

Tις πρώτες του σκέψεις μοιράστηκε με το patrisnews.com ο Πυργιώτης θεατράνθρωπος Κώστας Καζάκος μετά την επίσημη ανακοίνωση από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ότι αναλαμβάνει νέος καλλιτεχνικός διευθυντής.
Ο κ. Καζάκος έθεσε ως βασικό στόχο την εξάπλωση της πολιτιστικής παρουσίας...
του ΔΗΠΕΘΕ Πατρών σε όλη την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ώστε να γίνουν κοινωνοί του αγαθού του πολιτισμού όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες, ιδιαίτερα οι λιγότερο προνομιούχοι.
«Το δημοτικό περιφερειακό θέατρο, από ιδρύσεώς του, στόχο είχε την παραγωγή και τη διάδοση του πολιτισμού στους  πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν συχνά το αγαθό του πολιτισμού. Σήμερα το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας είναι μοναδικό ζωντανό κύτταρο, ακριβώς διότι το “αγκαλιάζει” o δήμος. Πρέπει λοιπόν να απλωθεί και πέρα από την Πάτρα, να έχει πολιτιστική παρουσία και στην υπόλοιπη Αχαΐα, αλλά και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Ηλεία και στην Αιτωλοακαρνανία, διότι μέχρι τώρα δεν γινόταν αυτό. Θέλουμε να προσφέρουμε στον κόσμο που θέλει “τροφή” και θα οργανωθούμε με σωστή και ποιοτική δουλειά προς αυτήν την κατεύθυνση» τόνισε χαρακτηριστικά ο Κώστας Καζάκος.
Ο κ.Καζάκος πρόσθεσε ότι «δεν χρειάζονται πολλά λόγια , παρά μόνο δουλειά. Να αποδείξουμε στην πράξη ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών». Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Πάτρα, για να συναντηθεί με τους νέους του συνεργάτες.
Οσον αφορά τα σχόλια για την κομματική διάσταση της θέσης, ο κ.Καζάκος σχολίασε με χιούμορ: «Αστεία πράγματα, το κόμμα δεν κάνει θέατρο. Έξι δεκαετίες που είμαι στο θέατρο, είναι γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα. Θα κάνω το καλύτερο που ξέρω για ολόκληρη την περιοχή».
Ο Κώστας Καζάκος ολοκλήρωσε εκφράζοντας τη χαρά του που πλέον θα είναι πιο κοντά στη γενέτειρά του, τον Πύργο, και θα μπορεί να την επισκέπτεται συχνότερα.

Παναγιώτης Φωτεινόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ