Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015

Ιγνατίου: Να πουλήσει ακριβά ο Τσίπρας το τομάρι του ΣΥΡΙΖΑ και το δικό του

Ιγνατίου: Να πουλήσει ακριβά ο Τσίπρας το τομάρι του ΣΥΡΙΖΑ και το δικό του
Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου επισημαίνει το οριακό σημείο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους και δανειστές.
Μεταξύ άλλων, ο καλός δημοσιογράφος τονίζει τα εξής:
“Ο κ. Τσίπρας καλά κάνει και συνδέει τα μέτρα με τη συμφωνία για το χρέος. Χωρίς αναδιάρθρωση, δεν έχει καμία πιθανότητα να πετύχει.

Και είναι προτιμότερο, αφού του έβαλαν το μαχαίρι στον λαιμό, να πουλήσει ακριβά το τομάρι του ΣΥΡΙΖΑ και το δικό του.

Να δεχτεί τα μέτρα, που θα είναι σκληρά -ας μην έχουμε αυταπάτες-, αλλά πρέπει να συνοδεύονται από αναδιάρθρωση του χρέους.

Αν αποτύχει, γνωρίζει τι πρέπει να πράξει μετά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ