Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2015

Διαμαρτυρία στην Δ.Ο.Υ Αγρινίου από αγρότες και κτηνοτρόφους

Πρίν από λίγη ώρα ομάδα αγροτών πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Δ.Ο.Υ Αγρινίου. Ο λόγος της κινητοποίησης αυτής είναι τα φορολογικά ζητήματα των αγροτών. Ο Πρόεδρος των Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νιας κ Σπύρος Κοτοπούλης δήλωσε για την παράσταση: «Συνεχίζουμε...
να αντιδρούμε στο φορολογικό νομοσχέδιο που έχει ψηφιστεί στο τέλος του 2013, απ την συγκυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ και τώρα υλοποιείται από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. χωρίς καμία αλλαγή. Πρόκειται για φοροληστεία σε βάρος των μικρών και μεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, αφού η φορολογία είναι 13% από το πρώτο ευρώ, χωρίς φοροελάφρυνση και μηδενικό αφορολόγητο εισόδημα.

Πάει περίπατο η εξαγγελία των δώδεκα χιλιάδων ευρώ που είχε εξαγγείλει προεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ, η εξαγγελία για τον ΕΝΦΙΑ και όποιες άλλες εξαγγελίες είχαν γίνει για φοροελάφρυνση των αγροτών, όπως είναι φθηνό πετρέλαιο, φθηνό ρεύμα. Η νέα συμφωνία που φαίνεται να υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Ε.Ε θα επιβαρύνει περισσότερο το εισόδημα των αγροτών, αφού πολλά προϊόντα θα μεταφερθούν στο 23%. Για να παραμείνουμε στα χωριά και στα χωράφια πρέπει να υπάρχει αφορολόγητο στα τριάντα χιλιάδες ευρώ και επιπλέων πέντε για κάθε παιδί, να μην κρατάνε βιβλία οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι που έχουν κάτω των σαράντα χιλιάδων ευρώ τζίρο, να καταργηθεί ο Φ.Π.Α για να μπορούμε να καλλιεργούμε φθηνά και ποιοτικά προϊόντα».

Κων/νος Χονδρός ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ