Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

Κατάληψη στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου

Κατάληψη γίνεται τώρα στο γραφείο του διοικητή του νοσοκομείου Αγρινίου Γιώργου Βλάχου από αγανακτισμένους απλήρωτους εδώ και έξι μήνες εργαζόμενους στο νοσοκομείο. Αρχικά, έγινε παράσταση διαμαρτυρίας και στην συνέχεια, αφού το ποτήρι ξεχείλισε οι...εργαζόμενοι έδιωξαν τον διοικητή από το γραφείο του.
Αποφασίστηκε ομόφωνα από τους εργαζόμενους να κάνουν σε καθημερινή βάση στάση εργασίας μεταξύ 9.00 το πρωί και 12.00 το μεσημέρι, κάνοντας έκτακτες συνελεύσεις και παράλληλα να ενημερώνουν τους πολίτες και τους επισκέπτες του νοσοκομείου για την τραγική κατάσταση, έως 27 Ιουνίου όπου είναι η προθεσμία καταβολής των οφειλόμενων χρημάτων για τους δύο μήνες του 2014.
Οι πληροφορίες των εργαζομένων στο νοσοκομείο είναι ότι ούτε τότε δεν θα πληρωθούν, αφού η πίστωση από το υπουργείο Υγείας δεν εγκρίθηκε. Αυτό ισχύει σε όλη την επικράτεια. Παρ όλα αυτά οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν να αντιμετωπίσουν επιπλέον και το πρόβλημα της κακοδιαχείρισης. Το υπουργείο συγκεκριμένα έχει δώσει εντολή να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για 3 μήνες και αυτό δεν γίνεται στο νοσοκομείο Αγρινίου διότι δεν υπήρξε μέριμνα ώστε να προσαρμοστούν τα προγράμματα σύμφωνα με τον προϋπολογισμό.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπάρχει κίνδυνος να χαθεί και ο τελευταίος μήνας του 2014, λόγω κακού προγραμματισμού. Το ίδιο θα συμβεί με πολύ περισσότερους μήνες του 2015 αν δεν έρθουν χρήματα ή αν δεν προσαρμοστούν τα προγράμματα.

Κων/νος Χονδρός

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ