Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ο Κουρουμπλής άναψε κόκκινο για Παναρίτη και κομματική πειθαρχία

Ο υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον ΣΚΑΪ εξέφρασε την αντίθεσή του στην επιλογή της Παναρίτη ως εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ.
Συγκεκριμένα τόνισε ότι παρόλο που δεν ήταν στους 41 βουλευτές που υπέγραψαν την επιστολή-βέτο, θεωρεί ότι δεν θα έπρεπε να προκύψει καν το συγκεκριμένο θέμα, καθώς τώρα χρειάζεται συστράτευση όλων των δυνάμεων και ενότητα.
Για τις φήμες περί παραίτησης Βαρουφάκη και τις φήμες περί απομάκρυνσής του από το υπουργείο Οικονομικών, ο κ. Κουρουμπλής δεν θέλησε να πάρει θέση.
Για τη συμφωνία τόνισε ότι θα περάσει έστω και δύσκολο από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τάχθηκε αντίθετος στα λεγόμενα του Νίκου Παππά περί κομματικής πειθαρχίας.
Για τις διαπραγματεύσεις υπογράμμισε ότι αναζητείται κοινός τόπος με τους δανειστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ