Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Eurogroup για Κύπρο την Κυριακή, σκέψεις και για Σύνοδο Κορυφής! Ψηφίστηκαν τα νομοσχέδια

Η πληροφορία για έκτακτη συνεδρίαση του Eurogroup για το θέμα της Κύπρου επιβεβαιώνονται από το πρακτορείο Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές από την Ευρωζώνη.
Όπως υπογραμμίζει το Reuters η συνεδρίαση θα γίνει την Κυριακή, ενώ ανοιχτό είναι το θέμα και για την πραγματοποίηση Συνόδου Κορυφής.
Όλα αυτά την ώρα που η Ολομέλεια της Βουλής ψήφισε τα νομοσχέδια για τη δημιουργία Ταμείου Αλληλεγγύης και τον περιορισμό των εκροών, όταν ανοίξουν εκ νέου οι τράπεζες την Τρίτη. Ακόμη ψηφίστηκε και το νομοσχέδιο για  την εξυγίανση των τραπεζών (Λαϊκή).
Δείτε ΕΔΩ τι προβλέπουν τα συγκεκριμένα νομοσχέδια
Το Σάββατο θα διεξαχθεί η ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το «κούρεμα» στις καταθέσεις, που αναμένεται να ανέρχεται σε ποσοστό 20%-25% και θα αφορά μόνο στις καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ στην Τράπεζα Κύπρου.
Σε κάθε περίπτωση, μετά την ψήφιση και του νομοσχεδίου για το «κούρεμα», το Σάββατο, ο Κύπριος πρόεδρος, Νίκος Αναστασιάδης, θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για συνομιλίες με την ηγεσία της ΕΕ.
Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως στο Eurogroup της Κυριακής θα δώσει το παρών και η Κριστίν Λαγκάρντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ