Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Το 48% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ θέλει επιστροφή στη δραχμή

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσιάζουν τα ευρήματα δημοσκόπησης που δημοσιεύεται στο “Έθνος της Κυριακής”, με τον ΣΥΡΙΖΑ να διατηρεί προβάδισμα...... 0,1% έναντι της Νέας Δημοκρατίας (27,9%-27,8%).
Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στο 7%, το ΠΑΣΟΚ στο 6,8%, το ΚΚΕ στο 5,95% και η Δημοκρατική Αριστερά στο 5,5%.
Στο ερώτημα περί πρωθυπουργικής καταλληλότητας, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει 47,8%, έναντι 30,9% του Αλέξη Τσίπρα.
Στην παράσταση νίκης αντίθετα, το 46,6% πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικρατήσει στις επόμενες εκλογές, ενώ το 39,7% “βλέπει” νίκη της Νέας Δημοκρατίας.
Στα λεγόμενα ποιοτικά ευρήματα της μέτρησης, το 63,5% των πολιτών τάσσεται υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη, όταν όμως το ερώτημα τίθεται στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, το 48% δηλώνει ότι θα προτιμούσε την επιστροφή στη δραχμή, ενώ το 41,6% τάσσεται υπέρ του ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ