Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

0-0 στις Σέρρες ο Παναιτωλικός σ' ένα επεισοδιακό ματς

Αυτά μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβούν!!!! 
Σχεδόν 150 λεπτά διήρκεσε το παιχνίδι στις Σέρρες,που τελείωσε χωρίς γκολ!
Mετ' εμποδίων διεξήχθη ο αγώνας Πανσερραϊκού - Παναιτωλικού αφού στο  34' διεκόπη το ματς (που είχε ξεκινήσει στις 18:00) γιατί δεν άναψαν οι προβολείς του γηπέδου, επειδή ο Δήμος χρωστούσε στη ΔΕΗ, η οποία είχε κόψει το ρεύμα!!!!!

Στο διάστημα που μεσολάβησε ο Δήμαρχος Σερρών ήρθε σε συνενόηση με τον.........
διευθυντή της ΔΕΗ και το  ρεύμα  συνδέθηκε στο γήπεδο για να ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Το παιχνίδι άρχισε ξανά μετά από 50 ολόκληρα λεπτά κι αφού άναψαν κανονικά  οι προβολείς του Δημοτικού γηπέδου των Σερρών, εν τω μεταξεί όμως αρκετοί από τους 1000 περίπου θεατές έφυγαν από το γήπεδο για να πάνε στις τηλεοράσεις να δουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (άρχιζε στις 19:30)!

Στα αγωνιστικά τώρα: το πρώτο και επεισοδιακό ημίχρονο τελείωσε 0-0 (τελικό
αποτέλεσμα) με τις δύο ομάδες να παίζουν άσχημα στο χρόνο πριν τη διακοπή. Πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου,χωρίς ρυθμό και χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Ο γηπεδούχος Πανσερραϊκός αρκούταν σε αντεπιθέσεις άνευ ουσίας κι είχε παραχωρήσει γήπεδο στον Παναιτωλικό,ο οποίος προσπαθούσε από τα πλάγια να αναπτυχθεί,αλλά χωρίς να απειλεί. Στα 12' λεπτά που ακολούθησαν τη διακοπή το μόνο σημαντικό ήταν η κίτρινη κάρτα που δέχτηκε ο Κουτσοσπύρος για φάουλ εκτός φάσης!
Δυνατά ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός με τον Φαβάλι να σουτάρει δυνατά αλλά να μπλοκάρει ο Κουτζαβασίλης.Συνέχισε να έχει την υπεροχή,την κατοχή της μπάλλας και πολύ χώρο στο γήπεδο αλλά μέχρι εκεί,δεν είχε το γκολ.


Από την άλλη πλευρά ο Πανσερραϊκός φαινόταν να βολεύεται με την ισοπαλία,ώσπου στο 57' ο Κουτσοσπύρος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ, που δεν έκανε και ο Παναιτωλικός έμεινε με 10 παίκτες.
Ετσι ανετράπη μεν η ισορροπία δυνάμεων στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς επιπτώσεις όμως για τον Παναιτωλικό,που διατηρούσε την υπεροχή  και φαινόταν πιο απειλητικός, στο 73' μάλιστα αν ο Φαβάλι ήταν πιο προσεκτικός ίσως να έβαζε γκολ.


Τη μεγαλύτερη ευκαιρία για γκολ είχε ο Σφακιανάκης στο 78',όταν το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε έβγαλε την τελευταία στιγμή πάνω στη γραμμή ο Παρασκευαϊδης. Στο 81' επίσης καλό σουτ του Μπελόν έφυγε ελάχιστα άουτ.


Στο 90' έγινε μια φάση στην περιοχή του Παναιτωλικού,που θα συζητηθεί,αφού η μπάλλα βρήκε στο χέρι του Μπακάκη σε σουτ του Κόντου,αλλά ο διαιτητής έδειξε  παίζετε!


Τα 4' των καθυστερήσεων πέρασαν άπρακτα και.... κάπως έτσι το παιχνίδι που ξεκίνησε απόγευμα και τελείωσε νύχτα (σχεδόν τρεις ώρες κράτησε!) έμεινε στα κουλουράκια,όπως και στον πρώτο γύρο μέσα στο Αγρίνιο!


Πανσερραϊκός  (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Δ. Τριανταφύλλου, Μπριλάκης, Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Σιάκκας(70' Γκουγκουλιάς), Ντα Κόστα, Κ. Τριανταφύλλου, Τοντόροφ(83' Τσούτσης), Μπανγκουρά, Σίμιτς(46' Κόντος).


Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Μπακάκης, Κούσας, Ιωάννου, Δάρλας(79' Μελισσάς), Σφακιανάκης, Τζούνιορ, Φαβάλι, Μπελόν(89' Ιορδανίδης), Μύγας(46' Καμαρά), Κουτσοσπύρος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης (Δράμας), Κουράκης (Ηρακλείου)
από Ζείδωρον

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ