Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Εύκολα κέρδισε ο Παναιτωλικός 3-0 την Αναγέννηση στα Γιαννιτσά

Πολύ εύκολα και γρήγορα πήρε τη νίκη με 3-0 στα Γιαννιτσά ο Παναιτωλικός, ο οποίος μοιάζει να αναγεννήθηκε ο κερδίζοντας για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική με ευρύ σκορ μια ακόμα Αναγγέννηση! Μετά την Αναγγέννηση της Επανομής την Κυριακή, το .....
σημερινό του "θύμα" ήταν αυτή των Γιαννιτσών.
Ερχόμενος με φορά ο Παναιτωλικός και με τον Μπελόν σε τρελά κέφια δεν δυσκολεύθηκε να υποτάξη άλλη μια αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να πλησιάσει  τις ομάδες της κορυφής.
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε την κατοχή της μπάλας και κέρδισε εύκολα, κάνοντας και οικονομία δυνάμεων για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η Αναγέννηση δεν έδειξε τίποτα σαν ομάδα και δικαίως βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.

Πολύ γρήγορα, μόλις στο 10' ο Μπελόν με ατομική προσπάθεια και σουτ άνοιξε το σκορ.
Ο ίδιος παίκτης στο 44', αφού εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, ξανά με σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών για τον Μπόγιοβιτς,ο οποίος μέχρι το 67' είχε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ αλλά δεν τα κατάφερε (να σημειώσουμε ότι στο πρώτο ημίχρονο είχε δοκάρι). Όμως στο 70' στάθηκε πιο τυχερός και στην  ευκαιρία που του δόθηκε πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του με ωραίο διαγώνιο σουτ.
Από κει και μετά η αυλαία έπεσε και οι δύο ομάδες απλά περίμεναν το σφύριγμα της λήξης!

Να σημειώσουμε ότι ο Μπακάκης έπαιξε και πάλι στα χαφ, ο Μουμίν επανεμφανίστηκε μετά από 7 μήνες και ότι ο Παναιτωλικός παρέμεινε για 6ο αγώνα αήττητος με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Επίσης αξιοσημείωτο του αγώνα η εμφάνιση Ιορδανίδη κόντρα στην πρώην ομάδα του! 

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Καραογλανίδης, Χατζόγλου, Βλαχόπουλος, Γκαρακλίδης, Αντρεϊνι (73' Τσιλόγλου), Καρλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Άρτσε, Καπνίδης(60' Καρπαθάκης), Καρακάσογλου, Σπαθάρας (46' λτ. Κυριακίδης).

Παναιτωλικός   (Μάκης Χάβος): Στεφανάκος, Αραμπατζής, Ιωάννου, Κούσας, Μελισσάς, Σίλβα Τζούνιορ(77' Μουμίν), Μπακάκης, Φαβάλι, Μπελόν(75' Ιορδανίδης), Μπόγιοβιτς, Σίσιτς (60' Καμαρά).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ