Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

«ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ», ΛΕΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! ΓΙΑ «ΑΝΟΗΣΙΕΣ» ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!

Έχουμε ξαναπεί πως η γραμμή που διαχωρίζει τον πατριωτισμό από την προδοσία είναι εξαιρετικά λεπτή: Πόσο μάλλον στη σύγχρονη εποχή, που οι διχαστικές ταμπέλες έχουν καταρρεύσει με πάταγο, προς θλίψη όσων τις συντήρησαν επί δεκαετίες για να χωρίσουν τον λαό και να ......
εξυπηρετήσουν τα βρώμικα συμφέροντα των ξένων αφεντικών τους.
Τι είχαμε λοιπόν σήμερα; Τον "αριστερό" Τσίπρα ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ! ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!
Μάλιστα, «υιοθέτησε» κατά κάποιο τρόπο την πρότασή μας (από την Πέμπτη!) για καταβολή 2 δις Ευρώ από τα 28 δις που ο Προβόπουλος προορίζει για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών (Ποιος είπε πως λεφτά ΓΙΑ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ δεν υπάρχουν;;;)!

Αναλυτικά:
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την στάση της για τις εξελίξεις στην Κύπρο. 
«Την ώρα που ο κυπριακός λαός χρειάζεται την έμπρακτη αλληλεγγύη της χώρας μας, η τρικομματική κυβέρνηση μένει σταθερά προσηλωμένη στην στρατηγική του μερκελισμού που επιδιώκει να δέσει άλλη μια χώρα στα δεσμά της τρόικας και της λιτότητας», αναφέρεται σε ανακοίνωση την Κουμουνδούρου.
Στη συνέχεια προστίθεται πως «ομολογουμένως, συνιστά μέγιστο θράσος, όταν δεν έχουν ποτέ διανοηθεί να ψελλίσουν το παραμικρό ΟΧΙ και να διαπραγματευτούν επί της ουσίας, να επαναλαμβάνουν ακόμα και σήμερα τη λογική του μνημονιακού μονόδρομου που τόσα δεινά έχει φέρει στη χώρα.
Είναι προκλητικό να μιλάνε για εθνικά υπερήφανη στάση αυτοί που παραδίδουν την Κύπρο στους δανειστές, που την εγκατέλειψαν και συνέβαλανστον εκβιασμό του κυπριακού λαού, που παρακαλούν ακόμη και τώρα να καμφθεί η παραμικρή στάση αντίστασης των Κυπρίων. Ντροπή τους».

«Η ελληνική κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες γιατί όταν της ζητήθηκε να συνδράμει στο κυπριακό τραπεζικό σύστημα με το ποσό των δύο δισεκατομμυρίων ευρώ από τα χρήματα που προορίζονται για την τραπεζική ανακεφαλαιοποίηση το αρνήθηκε μέσω του κ. Προβόπουλου. Aκόμη και σήμερα 
μπορεί να παρέμβει παρέχοντας ρευστότητα 2 δισ μέσω του ελληνικού ELA και υποστηρίζοντας το αίτημα για συνέχιση παροχής ρευστότητας εκ μέρους της ΕΚΤ για όσο διάστημα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Κάτι τέτοιο θα έδινε περιθώρια κινήσεων στην κυπριακή κυβέρνηση για την αναζήτηση λύσης εκτός τρόικας και μνημονίων, προφανώς η ελληνική κυβέρνηση κάτι τέτοιο δεν το επιθυμεί», συνεχίζει η ανακοίνωση.

«Ο ελληνικός και ο κυπριακός λαός έχουν βγάλει πλέον τα συμπεράσματά τους, γνωρίζουν ποιος το εννοεί όταν μιλάει για εθνικά υπερήφανη στάση και διαπραγμάτευση και ποιος όχι. Έχει πράγματι τεράστια σημασία αν στο τιμόνι μιας χώρας βρίσκεται μια κυβέρνηση υποταγμένη χωρίς λαϊκή νομιμοποίηση από μια κυβέρνηση λαϊκής ενότητας και κοινωνικής σωτηρίας», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας Άμεση ήταν η απάντηση από την Συγγρού. Με ανακοίνωσή της απάντησε στην αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζοντας τα εξής:
«Δεν κατάλαβαν. Δεν καταλαβαίνουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν. Αν καταλάβαιναν, θα είχαν ζητήσει συγγνώμη για τις ανοησίες τους».

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ «ΑΠΑΝΤΗΣΗ» ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ (συγνώμη, νουδούλας εννοούσαμε);;;

Τι ακριβώς «δεν καταλαβαίνουμε» ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ;;; Γιατί δεν μας...εξηγείτε;

Ποιες είναι οι «ανοησίες»; Πως πρέπει να βοηθηθεί ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ η Κύπρος;;;

Αυτοί είναι οι «πατριώτες» που μας...σώζουν με την «υπεύθυνη» πολιτική τους!!! Να τους χαίρονται οι ψηφοφόροι τους, φανεροί ΚΑΙ κρυφοί!

Υ.Γ. Ποιος είχε πει το περίφημο «Η Κύπρος κείται μακράν»; Κομμουνιστής μήπως; Ε, κάπως έτσι η Ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ...! 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ