Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο μητέρα δυο παιδιών - Έπεσε σε γκρεμό


Θρήνος στο Καρπενήσι για τον τραγικό χαμό της άτυχης γυναίκας...
Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 5:00΄ περίπου το απόγευμα στο 3ο χλμ Καρπενησίου - Αγρινίου, λίγο μετά τη διασταύρωση για το ξενοδοχείο "AVARIS".
Η οδηγός από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο και ξαφνικά το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό περίπου 50 μέτρων. Δυστυχώς η η 63χρονη Σ.Π. κάτοικος.....
Καρπενησίου, σκοτώθηκε επί τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες η άτυχη γυναίκα είναι μητέρα δυο 2 παιδιών και εργαζόταν ως μαγείρισσα στο ΤΕΙ -Τμήμα Δασοπονίας- Καρπενησίου.
Το Τμήμα Τροχαίας Καρπενησίου ερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ