Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Μείζον πολιτικό ζήτημα η λίστα Φαλτσιάνι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Το γεγονός ότι επί δύο χρόνια οι δύο υπουργοί Οικονομικών, που εισηγήθηκαν τα πιο καταστροφικά μέτρα που έχει γνωρίσει ο τόπος, είχαν στα συρτάρια τους λίστα φοροφυγάδων μεγαλοκαταθετών στην Ελβετία, χωρίς να θεωρήσουν σκόπιμο να ενημερώσουν τη Βουλή, συνιστά μείζον πολιτικό θέμα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίχαμη λίστα.
«Την ίδια στιγμή, που .... οι ομόλογοί τους στη Γερμανία, στην Ιταλία, στη Γαλλία, βάσει παρόμοιων στοιχείων, εισέπραξαν για λογαριασμό των χωρών τους αξιοσέβαστα ποσά σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης συγκάλυψαν μια τέτοια υπόθεση, με την ίδια ευκολία που πετσόκοψαν μισθούς και συντάξεις.
Οι δικαιολογίες του κ. Βενιζέλου για τους λόγους που δεν αξιοποιήθηκε η λίστα στερούνται σοβαρότητας και είναι πολιτικά απαράδεκτες, αλλά είναι ταυτόχρονα και ενδεικτικές μιας πολιτικής που βάζει στο στόχαστρό της τα ασθενέστερα στρώματα για να κάνει πλάτες στους ισχυρούς. Είναι η στιγμή της επιτάχυνσης των διαδικασιών που αφορούν στη νομική διαλεύκανση της υπόθεσης και της απόδοσης ευθυνών», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ