Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Με 2% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ και στην δημοσκόπηση της Marc


Προβάδισμα 23,2% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι 21,3% της ΝΔ, δείχνει νέα δημοσκόπηση που διεξήγαγε η Marc για λογαριασμό του ALPHA. Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε στην εκπομπή «ALPHA Δημοσκόπηση» της Κάτια Μακρή.

Σε ότι αφορά την εκτίμηση ψήφου (με τη μέθοδο της αναγωγής) ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με 28,8% της ΝΔ, η οποία στην εκτίμηση ψήφου συγκεντρώνει 26,4%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 11,8%, το ΠΑΣΟΚ με 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 6,9%, η ΔΗΜΑΡ με 6,1% και το ΚΚΕ με 5,9%. 
Να σημειωθεί πως τις εκλογές του Ιουνίου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε λάβει ποσοστό 26,9%, ενώ η ΝΔ 29,7%.
Πρώτος έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και στην παράσταση νίκης με 48,7% έναντι....
της ΝΔ με 34,8%. Την ίδια στιγμή, καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 49,1%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας είναι δεύτερος με 32%. 
Δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός είναι σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Φώτης Κουβέλης, με τους πολίτες να αξιολογούν ως μάλλον θετική ή θετική τη στάση του σε ποσοστό 52%. Ακολουθούν ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 46,6% και ο κ. Τσίπρας με 39,1%.
Παρότι πάντως σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται τρίτο κόμμα, με σημαντικές μετακινήσεις ψηφοφόρων από άλλα κόμματα, ακόμα και από τον ΣΥΡΙΖΑ, το 75% των ερωτηθέντων διαφωνεί με τ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ