Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Αλ. Τσίπρας: Το πολιτικό σύστημα καταρρέει

«Το πολιτικό σύστημα που καταρρέει ψάχνει τρόπο να αντιμετωπίσει τη μεγάλη επιρροή πια που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ελληνική κοινωνία»ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα με εκπροσώπους των Ενώσεων Δικαστών και Εισαγγελέων και προσέθεσε ότι «είναι μάταιες αυτές οι προσπάθειες».
«Το πρόβλημα είναι ο πυρήνας της πολιτικής που έχουν αποφασίσει, μια πολιτική που καταδικάζει την ελληνική κοινωνία σε αναξιοπρέπεια, καταδικάζει την οικονομία σε καταστροφή» είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι...... «πολύ σύντομα η απάντηση θα δοθεί από τον ίδιο τον λαό.
Αναφερόμενος στη σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη για την αποκάλυψη της “λίστας Λαγκάρντ”, είπε πως η δίωξη του δημοσιογράφου, «σε συνδυασμό με το γενικευμένο αίσθημα ατιμωρησίας που επικρατεί και που αποτελεί συνείδηση για κάθε Έλληνα πολίτη, αποτελούν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι» και προσέθεσε: «Δεν μπορεί στην Ελλάδα, που έχει γονατίσει από αυτήν την επίθεση τα τελευταία χρόνια, να είναι ανενόχλητοι όσοι φοροδιαφεύγουν, να μην διώκονται όσοι συγκαλύπτουν αυτούς που πιθανώς φοροδιαφεύγουν, αλλά να διώκονται αυτοί που αποκαλύπτουν».
Ο κ. Τσίπρας ανέφερε, επίσης, ότι την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο«κάπου την έχει παραχώσει στα συρτάρια του ο πρόεδρος της Βουλής, ίσως όπως παρομοίως ο κ. Παπακωνσταντίνου και ο κ. Βενιζέλος ξέχασαν στα συρτάρια τους την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ» και αναρωτήθηκε «αν κάποιοι πιστεύουν ότι η δημοκρατία μπορεί να προχωρήσει με τέτοιους τακτικισμούς», καθώς και «αν έχουν το θράσος αυτοί που επί δύο χρόνια έχουν γονατίσει τον λαό και κρύβουν τους προστατευόμενούς τους από τον νόμο και από τη φορολογία, αν θα έχουν το θράσος να φέρουν την άλλη εβδομάδα μέτρα 13,5 δισ. ευρώ νέων οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ