Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2012

Χρ.Ζώης: Ανέκδοτο οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις συζητήσεις με την τρόικα εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι δεν διαπραγματεύεται κανέναν από τους όρους του Μνημονίου.
Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης, σε δήλωσή του ανέφερε ότι το κόμμα του γνώριζε πως .... «η τριτοκομματική κυβέρνηση των προθύμων εταίρων δεν επρόκειτο στην πραγματικότητα να διαπραγματευθεί κανέναν από τους όρους του μνημονίου, όπως προεκλογικά είχε δεσμευθεί».
Ο κ. Ζώης χαρακτήρισε «ανέκδοτο» τον τρόπο προσέγγισης των συζητήσεων με την τρόικα, λέγοντας συγκεκριμένα αναφερόμενος στην κυβέρνηση: «Απαξιώνοντας και καθιστώντας τελικώς ανέκδοτο, τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει το τραπέζι των συζητήσεων με την τρόικα, προσδιορίζει και τον βαθμό της σοβαρότητάς της».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ