Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

O Χασομέρης ήταν... γρήγορος και Παναιτωλικός - Λάρισα 0-1

Δυστυχώς ούτε σήμερα τα κατάφερε ο Παναιτωλικός στο Αγρίνιο απέναντι στη Λάρισα.
Τρίτο παιχνίδι στην έδρα του και συμπλήρωσε αισίως 2 ήττες!
Παρότι μέχρι το 60' όλα έδειχναν ότι αργά ή γρήγορα ο Παναιτωλικός θα πετύχαινε γκολ λειτούργησε ο νόμος του ποδοσφαίρου που λέει όταν δεν
βάζεις τρως.
Από το πουθενά στο 60' σε μια σέντρα από τα δεξιά ο Χασομέρης φάνηκε πιο γρήγορος απ' όλους και με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της νίκης για τη Λάρισα.
Από κει και μετά τις ευκαιρίες έχανε η Λάρισα ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε ανορθόδοξα με γιόμες να ισοφαρίσει.Ευκαιρίες είχε και μάλιστα πολλές αλλά η αναποτελεσματικότητα των επιθετικών του στοίχισε άλλους τρεις βαθμούς.


 Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου (74' Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (67' Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (67' Μύγας), Κουτσοσπύρος.

 Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης (80' Δεινόπαπας), Φρανκού (69' Καρανίκας), Τσίγκας (64' Ζουρούδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)

ΒΟΗΘΟΙ: Ναλμάντης (Κιλκίς), Πεντζερέτζης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάκης, Φαβάλι - Παπαγεωργίου, Σέρεμετ, Ραπτάκης, Τσιάρας


Η ομάδα μας μπορεί να χάνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο πλην όμως η κόντρα προέδρου και οργανωμένων καλά κρατεί!
Μπράβο σε αμφότερους από μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ