Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Εβρεχε γκολ στο Αίγιο (3-1) κι ο Παναιτωλικός αποχαιρέτησε το Κύπελλο

Στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας προκρίθηκε ο Παναιγιάλειος (θα παίξει με την Καβάλα) που έκανε μεγάλη εμφάνιση απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας 3-1. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και .....
δικαιώθηκαν στο 40’.
Τότε ο Κούσας άνοιξε το σκορ για τα «καναρίνια». Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Λαζανάς στο 43’ έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Η ανατροπή για τους γηπεδούχους, ολοκληρώθηκε στο 74’ όταν ο Μπούνας με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1 για να δώσει ο Λαζανάς διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του στις καθυστερήσεις πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.  
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Μπαλτιμάς, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Π. Παπαδόπουλος, Μαυρόπουλος, Γκοτσούλιας (92΄ Αγουρίδης), Μπούνας, Διαμαντόπουλος (78΄ Ακπαρίδης), Σκαρτσίλας (60΄ Μπουλούμπασης), Λαζανάς.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μπακάκης (75΄ Σφακιανάκης), Δάρλας, Ιωάννου, Ακουάρο, Κούσας, Μητρόπουλος, Γιάνεφ, Μύγας (58΄Φαβάλι), Καμαρά, Πασάς (58΄ Κουτσοσπύρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ