Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΙΕΡΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΑΘΗΝΩΝ


 Αγαπητοί συμπατριώτες
Η δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται ο δήμος μας και για την οποία θα ενημερωθείτε αναλυτικά κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας στην Αθήνα, επιβάλλει την άμεση ενεργοποίηση όλων μας στην κοινή προσπάθεια για να αποκτήσει ο δήμος την.....
περιουσία που μας ανήκει και μέσω αυτής ν’ ανοίξει ο δρόμος για εντάξεις μεγάλων έργων κατασκευής υποδομών μέσω του ΕΣΠΑ, καθώς και για αντίστοιχης κλίμακας επενδύσεις στην περιοχή μας.
Η αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών και η δημιουργία ιδίων εσόδων μέσω αυτών, καθίσταται πλέον όρος επιβίωσης του δήμου μας και προϋπόθεση για να ξεφύγουμε απο το τέλμα της υπανάπτυξης και της κοινωνικής καχεξίας.
Σας προσκαλώ στην εκδήλωση με θέμα: «Η οικονομική κατάσταση του δήμου – Οι διεκδικήσεις του» την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012, 7μμ στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αθηναίων “ Αντώνης Τρίτσης” (Ακαδημίας 50) .
Αυτό τον αγώνα, μόνο αν τον δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, θα έχουμε τα αναγκαία και επιθυμητά αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ