Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012

Ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου ευχαριστεί την πρόεδρο του ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

Τετάρτη, 3 Οκτωβρίου 2012 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου Γ. Αναγνωστόπουλος συγχαίρει το «Παναγία Ελεούσα» 
Με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ του «Δημητρούκειου» Ειδικού Σχολείου Μεσολογγίου, ο τ. δήμαρχος Μεσολογγίου, Γιάννης Αναγνωστόπουλος με δήλωσή του συγχαίρει την πρόεδρο του Εργαστηρίου Νέων με Νοητική Στέρηση «Παναγία Ελεούσα», κυρία Μαρία Τσούτσου για την άμεση ανταπόκριση και ικανοποίηση του αιτήματος για τη μεταφορά σε καθημερινή βάση με μεταφορικό μέσο του ιδρύματος, του συσσιτίου για τους μαθητές του σχολείου. 
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Αναγνωστόπουλος σημειώνει: 
«Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια την πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» για την άμεση ικανοποίηση και κυρίως τη λύση που έδωσαν με την ανάληψη εκ μέρους τους, της ευθύνης για τη μεταφορά του συσσιτίου στους μικρούς μαθητές του «Δημητρούκειου» ειδικού σχολείου Μεσολογγίου. 
Η πρόεδρος του «Παναγία Ελεούσα» μόλις της έγινε γνωστό το αίτημα, αμέσως ενέκρινε τη διάθεση σε καθημερινή βάση μεταφορικού μέσου κάτι που δυστυχώς δεν κατέστη εφικτό να γίνει από το δήμο Μεσολογγίου, όταν και ετέθη ανάλογο αίτημα. 
Έτσι σε καθημερινή βάση διατίθενται στους μαθητές του σχολείου το συσσίτιο που παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της Ιεράς Μητρόπολης, που απέχουν να σημειωθεί από το ειδικό σχολείο 1 χλμ. 
Με την ευκαιρία θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά για την αμέριστη συμπαράστασή του στο «Δημητρούκειο» Ειδικό Σχολείο.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ