Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΓΡΙΝΙΟ: Βανδαλισμοί πάλι στο ταχυδρομείο


Ένα ακόμα κρούσμα βανδαλισμού είχαμε στο ταχυδρομείο στην πλατεία Ειρήνης στην πλευρά της Δημάδη. 
Χτες το βράδυ γύρω στις 2.30 ομάδα νεαρών, δρώντας ομαδικά και ανενόχλητα, έσπασαν τζάμια του ταχυδρομείου ενώ βανδάλισαν και αυτοκίνητο της υπηρεσίας σπάζοντας παρπρίζ και καθρέφτες. 
Είναι η πολλοστή φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και η διοίκηση του ταχυδρομείου κάτι πρέπει να κάνει για την -κατά τα άλλα-δημόσια περιουσία. Ούτως η άλλως η ....
εξωτερική εμφάνιση καθημερινά του ταχυδρομείου έχει τέτοια χάλια ώστε μικρή απόσταση έχει από το να της προκύψουν και σπασμένα τζάμια.Η αστυνομία ειδοποιήθηκε και έσπευσε στην περιοχή όπου φυσικά δεν βρήκε κανέναν να περιμένει εκεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ