Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Τα συνδικάτα αποφάσισαν εξορμήσεις στους χώρους εργασίας

Την πραγματοποίηση εξορμήσεων στους εργασιακούς χώρους και συσκέψεων με τα πρωτοβάθμια σωματεία (την Πέμπτη το απόγευμα στη Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας συγκέντρωση του συντονιστικού), ώστε να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των εργαζομένων στη γενική πανελλαδική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτεμβρίου και στη συγκέντρωση των Συνδικάτων στην Αθήνα στις 11.00 το πρωί στο Πεδίον Άρεως, αποφάσισαν κατά τη σημερινή τους σύσκεψη στο κτίριο της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος στην Αθήνα, τα προεδρεία των Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων Αττικής.
Στο Αγρίνιο το ΠΑΜΕ αποφάσισε (μόνο του) στην κεντρική Πλατεία, την.... Πέμπτη θα αποφασίσουν οι φορείς του Αγρινίου που θα γίνει η συγκέντρωσή τους αν και θα έπρεπε να υπάρχει πανεργατικός συντονισμός τούτη την εποχή.
Εγωισμοί και υπεροχές δεν επιτρέποντα;ι όταν η κοινωνία βρίσκεται σε εξαθλίωση
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΓΣΕΕ μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης, τονίζεται μεταξύ των άλλων, «η αναγκαιότητα της μέγιστης δυνατής ενότητας όλων των δυνάμεων της εργασίας στον αγώνα για την απόκρουση της πιο σκληρής, και άδικης επίθεσης που δέχονται εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και άνεργοι τόσο σε εθνικό, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ