Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Δήμος Αγρινίου ζητά χρήματα από νεκρούς και τους απειλεί με κατάσχεση αν δεν πληρώσουν το λογαριασμό ύδρευσης...!!! Δείτε το σχόλιό μας

eggrafo-nero-aeras
 Από το http://aerasfm.gr
Σοκ!!! έπαθαν συγγενείς μιας μακαρίτισσας (απεβίωσε στις 18 Απριλίου) όταν αντίκρισαν ειδοποιητήριο με το οποίο την καλούσαν να πληρώσει έως τις 30/09/2012 ληξιπρόθεσμο λογαριασμό ύδρευσης ύψους 121.57 ευρώ. 
Σε διαφορετική περίπτωση ο δήμος Αγρινίου θα προχωρούσε σε επιβολή αναγκαστικής κατάσχεσης ή θα διέκοπταν την παροχή ύδρευσης. 

Το πιο πάνω περιστατικό καταγγέλθηκε στο aerasnews.gr από κατοίκους της περιοχής της ...
Μακρυνείας του δήμου Αγρινίου οι οποίοι έκαναν λόγο για απαράδεκτη ενέργεια. 
Να σημειωθεί ότι στη διάθεση του aerasnews.gr υπάρχουν όλα τα σχετικά έγγραφα. 

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Βγήκαν σεργιάνι για να μαζέψουν ότι μπορέσουν σε αντιδιαστολή με τη τζάμπα φασαρία του λεγόμενου αγώνα της αυτοδιοίκησης για την απόσπαση κάποιων πόρων από την κεντρική εξουσία ΕΣΠΑ κ.λ.π. 
Κύριοι ή θα διεκδικείται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ τα αναλογούντα για τους δημότες ή καλέστε τους πολίτες σε γενικό ξεσηκωμό εναντίων της τρόικας εσωτερικού, που την πολιτική της έχετε αποδεχθεί στην πράξη. Αυτό φαίνεται από την τελευταία ενέργειά σας να εισπράξετε τα πρόστιμα του ΚΟΚ! Άλλη λύση δεν βλέπουμε.... 
Αυτό το διακοπεί στη παροχή νερού αλήθεια δεν μπορούμε να το καταλάβουμε... Αν δεν μας απατάει η μνήμη μας αυτόν το εκβιασμό  οι παλαιότεροι τον έλεγαν "πολιτική αλητεία!" 
ΟΥΚ ΑΝ ΛΑΒΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΜΗ ΕΧΟΝΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ