Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Αναδρομική εισφορά στις συντάξεις. Ή καταλύουν το Σύνταγμα ή κοροϊδεύουν τους «κουτόφραγκους»!!!!

Σύμφωνα με τελευταίες φρέσκιες πληροφορίες, η τρικολόρε συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη, αποφάσισε λέει να επιβάλει εισφορά σε όσους βγήκαν στη σύνταξη από το 1995 και μετά και έχουν πάρει εφάπαξ. Θα επιβαρύνεται λέει η σύνταξη με αναδρομική εισφορά 1%-3% τον μήνα. Αλήθεια τα νομικά που τα έμαθαν οι ηγέτες μας;
Σύμφωνα τώρα με το άρθρο 78 παρ. 2 του Συντάγματος «Φόρος ή άλλο οποιοδήποτε οικονομικό βάρος δεν μπορεί να επιβληθεί με νόμο αναδρομικής ισχύος που εκτείνεται πέρα από το οικονομικό έτος το προηγούμενο εκείνου κατά το οποίο επιβλήθηκε». 
Μετά από αυτό εσείς τι λέτε;
Καταλύουν το Σύνταγμα ή κοροϊδεύουν τους “κουτόφραγκους” της τρόϊκας για να πάρουν τα 31,5 δις για τις τράπεζες και τους προμηθευτές του δημοσίου;
Το ερώτημα όμως είναι ρητορικό. Στην πράξη όχι μόνο το Σύνταγμα έχει de facto καταλυθεί, αλλά και το ίδιο το κράτος…. έχει καταργηθεί και έχει υπαχθεί στην κυριαρχία της Γερμανίας. 
Εννοείται πως εφαρμόζοντας το άρθρο 120 του Συντάγματος, μπορούμε να βγούμε στους δρόμους και να τους εμποδίσουμε. Αν ποτέ αφυπνιστούμε!!!
Αλλά εμείς είπαμε.
Καναπέ, φραπέ και ένα κοντρόλ στα χέρια για τούρκικα σίριαλ, ειδήσεις και talk show του καθεστώτος..
Σε λίγο θα κτυπήσουν την πόρτα όλων μας.
Κανείς μας δεν θα την γλιτώσει αδέρφια. Οι άνθρωποι ξεπέρασαν κάθε νομικό ή ηθικό φραγμό, αρκεί να διασωθεί το διεφθαρμένο πολιτικό τους σύστημα.
Πέτρος Χασάπης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ