Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις στο Μεσολόγγι της Βουλευτού Μαρίας Τριανταφύλλου


Μαρία Τριανταφύλλου
Βουλευτής Αιτ/νίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ
Γραφείο: Λ. Δεληγιώργη 1 και πλ. Μπότσαρη
Τηλ: 26310-22887 & 26310-29266
  30/9/2012
                                                   Δελτίο τύπου:
Με τους αντιδημάρχους, διευθύνσεις υπηρεσιών και εργαζόμενους του Δήμου Μεσολογγίου πρόκειται να συναντηθεί  η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μαρία Τριανταφύλλου την Δευτέρα 1/10/2012.
Το πρόγραμμα των συναντήσεων έχει αναλυτικά ως εξής: ..

 8:00πμ: Συνάντηση με την διεύθυνση της ΔΕΥΑΜ και το σωματείου εργαζομένων στη ΔΕΥΑΜ.
 9.30πμ: Συνάντηση στο γραφείο της Πρόνοιας με την Διευθύντρια της υπηρεσίας και αντιδήμαρχο δημοτικής ενότητας Αιτωλικού κ. Φούντα Μαρία.
 11.00πμ: Στο γραφείο του αντιδημάρχου κ. Νούλα Παναγιώτη (αντ/ρχος οικονομικής υπηρεσίας) θα συναντηθεί με τον ίδιο και τους  αντιδημάρχους κ. Κοταντάκη Δημήτριο (αντ/ρχος τεχνικής υπηρεσίας) και κ. Χονδρό Νικόλαο (αντ/ρχος υπηρεσίας ποιότητας ζωής).
Εκεί θα ακολουθήσει και συνάντηση με το σωματείο εργαζομένων στο δήμο.
                                                                    Το γραφείο τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ