Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παράπονα για την οδό Ρεμπελιά που παραμένει "ρέμα"

Η οδός Ρεμπελιά, δίπλα στην περιμετρική οδό τoυ Αγρινίου, δεν έχει ασφαλτοστρωθεί ποτέ, όπως καταγγέλλουν πολίτες που διαμένουν εκεί και επικοινώνησαν με το agriniopress
Παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα αναγνώστη που έστειλε στο συγκεκριμένο site και το αναδημοσιεύουμε:
«Ζω στην οδό Ρεμπελιά της πόλης του Αγρινίου 31 χρόνια. Η οδός δεν ασφαλτοστρώθηκε ποτέ! Παραμένει χωματόδρομος!. Με τις βροχές μετατρέπεται σε χείμαρρο. Σας επισυνάπτω δύο χθεσινές φωτογραφίες. Σήμερα η κατάσταση είναι χειρότερη αφού η βροχή συνεχίστηκε. Τώρα πλέον χρειάζεται αυτοκίνητο 4Χ4 για να περάσει κανείς. Μπορείτε με μια βόλτα να το διαπιστώσετε.
(Αν δεν την γνωρίζετε, η οδός Ρεμπελιά έχει μήκος 130 μέτρα, και συνδέει την οδό Παλλάδος με την περιμετρική οδό κοντά στο τούνελ)»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ