Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχονται διαγραφές στο ΠΑΣΟΚ

Στο νέο ΠΑΣΟΚ, με τον νέο ήλιο, αλλά τα παλιά πρόσωπα επικρατεί … τρικυμία. Οι κινήσεις Λοβέρδου, ο οποίος ετοιμάζει κόμμα, και όπου σταθεί και βρεθεί μιλάει για την απόλυτη ρήξη με το παρελθόν, φαίνεται ότι έκαναν … Τούρκο τον Βενιζέλο, ο οποίος εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο της διαγραφής του Λοβέρδου.
Ο πρώην Υπουργός ξεκάθαρα με αφορμή την .... κυκλοφορία του βιβλίου του στέκεται απέναντι από τον Βενιζέλο και μετά την ψήφιση των μέτρων, θα ανακοινώσει το νέο του κόμμα, για το οποίο πολλά πράσινα στελέχη, ίσως και βουλευτές, περιμένουν στη σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ