Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ουρές για τα αποτελέσματα των πεντάμηνων συμβάσεων στο Αγρίνιο

Τεράστιο το ενδιαφέρον εκατοντάδων ανέργων που από το πρωί συνωστίζονταν έξω από το δημαρχείο του Αγρινίου, για να δουν τα αποτελέσματα των 5μηνων που εφαρμόζει το ΚΕΜΟΠ «Πλάτων» της Ναυπάκτου

Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ήταν και για το συγκεκριμένο πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ εκατοντάδες και όπως ήταν φυσικό, το ενδιαφέρον μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων, τεράστιο.

Παρά το γεγονός ότι τα αποτελέσματα αναρτήθηκαν σε πολλές ιστοσελίδες, δεκάδες άνεργοι από το πρωί, προσέρχονταν στο
δημαρχείο του Αγρινίου, για να δουν τους σχετικούς πίνακες. Χαρακτηριστική η εικόνα μιας κοινωνίας που έχει «λυγίσει» από το βάρος της ανεργίας.

Να θυμίσουμε πως 222 συνολικά άτομα προσλαμβάνονται με βάση τα αποτελέσματα, στους δήμους Αγρινίου και Θέρμου και στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για πεντάμηνη κοινωφελή εργασία με αμοιβή περίπου 600 ευρώ τον μήνα. 
Ακόμη μεγαλύτερο ήταν το ενδιαφέρον για το ανάλογο πρόγραμμα που εφαρμόζει μια άλλη ΜΚΟ της Ναυπάκτου, η οργάνωση «Πράσινο+Μπλε» που επίσης προβλέπει πάνω από 500 θέσεις εργασίας εκ των οποίων οι 400 είναι στον δήμο Αγρινίου. Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για το πρόγραμμα αυτό έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται η έκδοση των αποτελεσμάτων.
Π.Η.Τ.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ