Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Άνεργοι και ΜΚΟ

«Τα πεντάμηνα των ανέργων και τα «εννιάμερα» των MKO!». Τοποθέτηση της «ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ» στο Περιφερειακό Συμβούλιο (14/7/2011)

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τη μια μεριά με το «Μνημόνιο Διαρκείας», το «μεσοπρόθεσμο» Προκρούστη και τις σαρωτικές ιδιωτικοποιήσεις – ξεπουλήματα, φουντώνει και διογκώνει την ανεργία. Από την άλλη πάει να την αντιμετωπίσει με «ασπιρίνες», με τα 5μηνα «Μνημόνια Κοινωφελούς Εργασίας» με τις λεγόμενες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ). Έτσι κρατάει τους ανέργους σε συνεχή ομηρία και διαρκή κοροϊδία, με αδιαφανή ρουσφετολογία και αχαλίνωτη ψηφοθηρία (λόγω των εκλογών που πλησιάζουν). Επιπλέον γελοιοποιεί και εξευτελίζει την Περιφέρεια και τους Δήμους, τους μετατρέπει σε «τσόντες», μεσίτες, βαστάζους και «κολαούζους» των ΜΚΟ!

Όταν ακούω τη λέξη ΜΚΟ, διασπάθιση – κλοπή δημοσίου χρήματος και Εισαγγελέας μου «μυρίζει»! Στην πράξη ΜΚΟ σημαίνει: Mafia Korleone Organization! Αυτό αποδείχτηκε και από το προχθεσινό (12/7/2011) πόρισμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής. Που αναφέρει ότι άγνωστος αριθμός ΜΚΟ (δεν υπάρχει Μητρώο) ροκάνισε με αμφίβολα ή ψεύτικα...............
 παραστατικά, από το 1997 μέχρι σήμερα, 100.000.000 Ευρώ! Μια τέτοια ΜΚΟ, η «Δήμητρα» στη Λάρισα, με χαρτιά και στοιχεία ισχυρίζεται ότι, στο διάστημα 2000-2003, πήρε 110.000 Ευρώ, ενώ το Υπουργείο Εξωτερικών επιμένει ότι της έδωσε 480.000 Ευρώ (κάποιος βούτηξε και ροκάνισε τη διαφορά, 370.000 Ευρώ)! Δεν υπάρχουν Μη Κυβερνητικές, αλλά κυβερνητικές και αντικυβερνητικές Οργανώσεις. Και στις δυο περιπτώσεις δεν πρέπει να χρηματοδοτούνται από το Κράτος (στην πρώτη περίπτωση γιατί τα λεφτά πάνε από τη μια τσέπη στη άλλη, στη δεύτερη περίπτωση γιατί εξαγοράζονται και διαφθείρονται).

Ως «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»: α) Καλούμε τη νέα πρόεδρο του Αρείου Πάγου, να επέμβει αμέσως και να διαλύσει όλες τις ΜΚΟ – τρωκτικά διασπάθισης του δημοσίου χρήματος, β) Προειδοποιούμε τον κ. Περιφερειάρχη, ότι αν υπογράψει «Μνημόνια» με ΜΚΟ, θα έχει εκτός των άλλων και ποινικές ευθύνες και συνέπειες, γ) Απαιτούμε τα 17 εκατ. ευρώ να δοθούν ως επιδόματα, σ’ αυτούς που τα έχουν πραγματικά ανάγκη, στους 50.000 ανέργους της Δυτικής Ελλάδας (κυρίως μακροχρόνια ανέργους) που το 70% από αυτούς δεν επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ!

Πάτρα 14/7/2011
Δημήτρης Δεσύλλας
Περιφερειακός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ