Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

ΣΕ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σχολιάζοντας το νέο φορολογικό νομοσχέδιο ο εκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης δήλωσε:
Δυστυχώς η κυβέρνηση ανταμείβει για μία ακόμα φορά τους φοροφυγάδες, με δεύτερη περαίωση μέσα σε λίγους μήνες και με τη διατήρηση του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων, που εκτρέφει την διαφθορά. Αντί να παταχθεί η παραοικονομία βρικολακιάζει η αντισυνταγματική προσωποκράτηση. Δεν υπάρχει χειρότερο όνειδος για μία κοινωνία, από το να στερεί την ελευθερία σε ένα άνθρωπο, επειδή χρωστά!
Αναρωτιόμαστε πώς θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, και θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους με αυτές τις αποδεδειγμένα χρεοκοπημένες συνταγές.

Για περισσότερες πληροφορίες: Γιάννης Τσιρώνης 697 4263560

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ