Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Παν. Κουρουμπλής: “Δεν μετάνιωσα για το όχι”

Όλος αυτός ο κόσμος ήθελε ένα ‘όχι’ αξιοπρέπειας. Προσπαθώ να διαβάσω τις αντιδράσεις του κόσμου και διαπιστώνω την ανάγκη να βρεθεί κάποιος πολιτικός που θα πει όχι. Τα παραπάνω, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, στον Αγιόκαμπο Λάρισας, ως κεντρικός πολιτικός ομιλητής στον 7ο πολιτικό camp του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών. Η δική μου η στάση, παρατήρησε, είναι μέσα στο πνεύμα του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ. Άρα, οι νεολαίοι έχουν εκτιμήσει την στάση μου και αυτό εισπράττω και από ανθρώπους που δεν ανήκουν μόνο στο σκληρό πυρήνα των κομμάτων.  
Αναφορικά με την απόφαση του να πει όχι» στο μεσοπρόθεσμο ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής, ανέφερε ότι συζήτησε με ψηφοφόρους του στην Αιτωλοακαρνανία, με στενούς συνεργάτες και την οικογένεια του και όλοι τον παρότρυναν να ανεξαρτητοποιηθεί και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. «Η ψυχολογική φόρτιση ήταν αφόρητη, αλλά δεν μετάνιωσα» είπε χαρακτηριστικά.  Αν και εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εκλογές το Φθινόπωροσημείωσε ότι θα έπρεπε να τις κάνει ο Πρωθυπουργός για να νομιμοποιήσει τις όποιες αποφάσεις του.
Πηγή: Σin.  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ