Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

ΦΥΤΕΙΕΣ - ΚΑ​ΛΟΚΑΙΡΙ 2011

ΦΥΤΕΙΕΣ 2011
Πρόγραμμα Πολιτιστικών εκδηλώσεων

Πέμπτη 11 Αυγούστου:

• Θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου στην κεντρική πλατεία των Φυτειών, με το έργο-κωμωδία «ΕΜΕΙΣ», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Σταμούλη.

«Η οικονομικη ανέχεια, το χάσμα γενεών, η ζωή στις πόλεις, η επαφή με τη φύση, τα όνειρα, η φιλία, είναι μερικά από τα θέματα που πραγματεύεται το έργο «ΕΜΕΙΣ». Μια κωμωδία με πολλούς χαρακτήρες, που μέσα από το γέλιο βλέπει τις ψυχές των ανθρώπων».

Ώρα 9:00 μ.μ.

Παρασκευή 12 Αυγούστου:

• Βραβεύσεις μαθητών και παράσταση παραδοσιακών χορών, στην κεντρική πλατεία των Φυτειών, από τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» και του Χορευτικού Ομίλου Αστακού.

Ώρα 9:30 μ.μ.

Σάββατο 13 Αυγούστου:

• Μουσική βραδιά με ζωντανή ορχήστρα, του Δημήτρη Καραμανώλη, στην κεντρική πλατεία των Φυτειών.

Ώρα 10:00 μ.μ.

Η βραδιά θα περιλαμβάνει δωρεάν ψητή προβατίνα, προσφορά του Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ» και ντόπιων κτηνοτρόφων.

Τη διοργάνωση αναλαμβάνει ο Σύλλογος Φυτειωτών «Το Λιγοβίτσι» υπό την αιγίδα του Δήμου Ξηρομέρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ