Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Tέλος στη φημολογία για το στρατόπεδο Μεσολογγίου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο πραγματοποίησε χθες 25/01/2010, ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν υφίσταται ζήτημα μετατροπής του στρατοπέδου του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων σε κέντρο υποδοχής μεταναστών, αλλά ούτε και υπάρχει στο σχεδιασμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας η παραμικρή σκέψη υποβάθμισης του στρατοπέδου. 
Απεναντίας το επόμενο χρονικό διάστημα, σε συνεργασία με το δήμο σχεδιάζονται πρωτοβουλίες αναβάθμισης της σχέσης των αξιωματικών και οπλιτών με την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ