Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα  Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 19:30, η ιδρυτική γενική συνέλευση του νεοσύστατου Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Λάρισας "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ" στο Χατζηγιάννειο Μέγαρο στη Λάρισα.

Με πρωτοβουλία του προσωρινού Δ.Σ. έχει συνταχθεί ένα σχέδιο καταστατικού, το οποίο έρχεται στη Γενική Συνέλευση των Ιδρυτικών Μελών για να συζητηθεί, να γίνουν διάφορες προτάσεις και να εγκριθεί το καταστατικό.
Οι Αιτωλοακαρνάνες που κατοικούν στο νομό Λαρίσης έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση και ενθουσιάστηκαν με την δημιουργία του συλλόγου.Έγιναν εγγραφές νέων μελών και στην συνέχεια ακολούθησε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον ποιητή ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ. Στο τέλος ανανέωσαν το ραντεβού για την κοπή της βασιλόπιτας η οποία θα ορισθεί τις προσεχείς ημέρες.
Όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν, πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνείτε με την ταμία: ΝΤΑΜΠΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6945835807
 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ