Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Ασ' το ρε Παναγιώτη! μην ιδρώνετε άλλο...

Κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ υπέρ των ευπαθών κοινωνικών ομάδων προανήγγειλε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα 99,5» ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε πως ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ανάμεσά τους και ο ίδιος, επεξεργάζονται πρόταση για τη θέσπιση ενός ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος για απόρους και μακροχρόνια άνεργους.

Ασ' το ρε Παναγιώτη!μην ιδρώνετε άλλο, αρκετά κουραστήκατε για το λαό!
Κόψατε μισθούς,κόψατε συντάξεις,αυξήσατε  τα όρια ηλικίας,θεσπίσατε τις επιχειρησιακές συμβάσεις,καταργήσατε κάθε δικαίωμα των εργαζομένων,μας οδηγήσατε σε εργασιακό μεσαίωνα,δημιουργήσατε στρατιές ανέργων κι έρχεστε τώρα να μιλήσετε για ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα,για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες!Ποιος τις δημιούργησε μωρέ;
Μα καλά δεν έχετε λίγη ΤΣΙΠΑ  πάνω σας να μας αφήσετε τουλάχιστον στην ησυχία μας και να μη μας προκαλείτε;
Αν αυτό "σύντροφε" Παναγιώτη δεν είναι εμπαιγμός τι άλλο μπορεί να είναι; Στα χωριά μας λέμε "να σε κάψω Γιάννη μ' να σ' αλείψω λάδ'"!
Και σεις αυτό ακριβώς κάνατε.
Πρώτα ως πρόβατα στο πράσινο κοπάδι ψηφίσατε το μνημόνιο κι ό,τι άλλο σας πρόσταξε η Τρόικα σε βάρος του λαού και των εργαζομένων κι αφού μας τσουρουφλίσατε έρχεστε τώρα ξεδιάντροπα να κάνετε κίνηση σωτηρίας μας.
Κρίμα Παναγιώτη γιατί η νιότη έδειχνε πως θα γινόσουν άλλος!
Ετυχε να σε γνωρίσουμε κείνο το καλοκαίρι του 74 λίγο καιρό πριν πέσει η χούντα και θαυμάσαμε τα δημοκρατικά σου πιστεύω και τη λατρεία σου για τον Αντρέα Παπανδρέου!
Στη συνέχεια παρακολουθούσαμε τη αγωνιστική σου πορεία ως φοιτητή της Νομικής κι αργότερα ως Προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών με σπουδαίους αγώνες για την κατοχύρωση των κοινωνικών τους δικαιωμάτων.Είδαμε και χειροκροτήσαμε τις συγκρούσεις σου με τους αντιδραστικούς κατεστημένους μηχανισμούς του κράτους αλλά και  της εκκλησίας.
Στη συνέχεια με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία υπηρέτησες από διάφορες θέσεις την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός κοινωνικού κράτους που θα νοιάζεται για τον πολίτη.
Εμείς σε καμαρώναμε και η Ακαδημία Αθηνών σε βράβευσε Παναγιώτη το 2006 για τη συμβολή σου στη δημιουργία μιας κοινωνίας με ανθρώπινο πρόσωπο.
Ολα αυτά σκεφτόμασταν φίλε όταν σε βλέπαμε πρόσφατα παρά τις σθεναρές αντιρρήσεις σου να ψηφίζεις ΝΑΙ σε όλα.
Γνωρίζεις πολύ καλά Παναγιώτη ότι τα λόγια δεν αρκούν,οι πράξεις είναι που μετράνε.Κι οι πράξεις όλων σας είναι αυτές που μας έφεραν στο μαύρο χάλι που προφανώς διαπιστώσατε κατόπιν εορτής.
Αν πραγματικά θέλετε να επανορθώσετε φροντίστε να δημιουργήσετε θέσεις εργασίες κι αφήστε τη φιλανθρωπία κατά μέρος(θυμήσου πως κάποτε έδινες μάχες κατά των διαχειριστών της φιλανθρωπίας) !
Παρεμπιπτόντως βάλτε και κανένα κλέφτη στη φυλακή και δημεύστε περιουσίες κλεφτών αν θέλετε να μη μπείτε δια παντός στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ