Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος

Ως κορυφαία πολιτική διαδικασία χαρακτηρίζεται η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Πάτρα.  
Το μοναδικό θέμα της συνεδρίασης είναι η παρουσίαση των προγραμματικών δηλώσεων της νέας αιρετής Περιφερειακής Αρχής που θα γίνει από τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα.
Στη συνέχεια θα λάβουν το λόγο οι επί κεφαλής των παρατάξεων του Περιφερειακού Συμβουλίου και για την ακρίβεια οι Γ. Παπαναστασίου, Ν. Καραθανασόπουλος, Κ. Παπακωνσταντίνου, Χρ. Σταυρόπουλος, Β. Χατζηλάμπρου, Γεωργία Ντάτσικα και Δ. Δεσύλλας.
Κατόπιν θα τοποθετηθούν οι αντιπεριφερειάρχες Β. Αντωνόπουλος (ενότητα Αιτωλοακαρνανίας), Γρ. Αλεξόπουλος (ενότητας Αχαΐας), Χ. Καφύρας (ενότητα Ηλείας), Γ. Αγγελόπουλος (Ανάπτυξης και Αγροτικής Οικονομίας), Γ. Γεωργιόπουλος (Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών) και Ν. Υφαντής (Περιβάλλοντος και Υποδομών). Στη συνέχεια της συνεδρίασης θα δοθεί ο λόγος στους περιφερειακούς συμβούλους ενώ θα ακολουθήσουν οι δευτερολογίες των επί κεφαλής των παρατάξεων και η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί με τη δευτερολογία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Περιφερειάρχης θα παρουσιάσει τις γενικές πολιτικές αρχές αλλά και το σύνολο των στόχων και των δράσεων της αιρετής Περιφερειακής Αρχής για το σύνολο της θητείας της ενώ οι αντιπεριφερειάρχες με τη σειρά τους θα παρουσιάσουν τους εξειδικευμένους στόχους για τις γεωγραφικές ενότητες και τους θεματικούς τομείς της ευθύνης τους.
Με τη σειρά τους οι επί κεφαλής των παρατάξεων θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τους άξονες της πολιτικής τους ενώ οι περιφερειακοί σύμβουλοι θα εμπλουτίσουν με τη σκέψη και τις προτάσεις τους την όλη διαδικασία. 
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει στις 12 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (κτίριο Λαδόπουλου).   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ