Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Νέα μέτρα ή εκλογές; Αυτοί αποφασίζουν

Την πόρτα των εκλογών φαίνεται, πως ανοίγει σιγά-σιγά η κυβέρνηση. Ακούγεται για 3 Απριλίου 2011 η ημέρα των εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών στο νέο γύρο επαφών, που θα έχει με τους τεχνοκράτες της τρόικα σε δυο εβδομάδες στην Αθήνα, θα συζητήσει τα μέτρα, τα οποία θα πρέπει να ληφθούν την περίοδο 2012-2014 στο πλαίσιο του μνημονίου.
Επειδή τα μέτρα αυτά θα είναι εξίσου σκληρά με τα προηγούμενα, το υπουργείο Οικονομικών δηλώνει αποφασισμένο να μιλήσει με κόμματα
και φορείς για να τα φέρει προ των ευθυνών τους.
Το δίλημμα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι σαφές: ή συναινείτε στα νέα επώδυνα μέτρα ή πηγαίνουμε σε πρόωρες εκλογές.
Κατά τα άλλα το υπουργείο Οικονομικών, εκτιμά ότι η επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου και ο μόνιμος μηχανισμός στήριξης θα συζητηθούν «πακέτο» στην Ευρώπη. Πιστεύει, επίσης, πως η σχετική ηρεμία στις αγορές είναι πρόσκαιρη και ευελπιστεί σε χαμηλότερο επιτόκιο δανεισμού.
Με πληροφορίες http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ