Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Συνάντηση Δημάρχου Μεσολογγίου με Φορείς και Συλλόγους για τον Εθελοντισμό

Ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου προσκαλεί τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους, σε συναντήσεις εργασίας, με θέμα:  «Η εθελοντική δράση στο δήμο στους τομείς του πρασίνου, της καθαριότητας και του πολιτισμού».
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:
1)    Την Τέταρτη 2 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο για τους πολίτες και τους συλλόγους του πρώην Δήμου Μεσολογγίου.
2)    Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου, στις 6 μμ στο Αιτωλικό, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Αιτωλικού.
3)    Την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου στις 6 μμ στο Νεοχώρι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, για τους πολίτες και τους Συλλόγους του πρώην Δήμου Οινιάδων.

        Ο Δήμαρχος 
Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου
Παναγιώτης Α. Κατσούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ