Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΚΕΡΚΥΡΑ: Σώθηκαν 221, 11 τραυματίες, 21 αγνοούμενοι, δύο οι συλληφθέντες δουλέμποροι

Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2011
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 221 μεταναστών όταν το ξύλινο πλοίο στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε 30 μίνια ΝΔ της Κέρκυρας. Ωστόσο, αγνοούνται ακόμα 21 άτομα ενώ οι μετανάστες που περισυνέλεξε φορτηγό παραπλέον πλοίο, μεταφέρθηκαν ήδη στην Κέρκυρα.
Μεταξύ των 221 ατόμων είναι και 11 παιδιά, ενώ 11 από τους μετανάστες ήταν τραυματίες και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κέρκυρας για νοσηλεία.
Δύο λεωφορεία, ένα της ΕΛ.ΑΣ και ένα του Οργανισμού Λιμένα παρέλάβα τους πρόσφυγες, αφού , πρώτα έγινε η καταμέτρηση.
Στο λιμάνι βρέθηκαν ασθενοφόρα, όλη η δύναμη του λιμεναρχείου και εκπρόσωποι της νομαρχίας.
Επίσης ήταν στο λιμάνι πολλά μέλη ομάδας Διάσωσης , εκπρόσωποι του Ερυθρού Σταυρού, της Περιφέρειας και πολλοί δημοσιογράφοι απο πανελλαδικά , αλλά και τοπικά ΜΜΕ.
Πιθανόν, οι λαθρομετανάστες να διακομιστούν αρχικά στο νοσοκομείο και μετά σε χώρο φιλοξενίας.
Με πληροφορίες απο τα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ