Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ Μ. ΣΑΛΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο κ. Μάριος Σαλμάς, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Έστω και με καθυστέρηση 15 μηνών και με πολλές παλινωδίες το έργο του εξοπλισμού του νέου Νοσοκομείου Αγρινίου ύψους 13 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ που επί θητείας μου στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  είχε προετοιμαστεί , μελετηθεί  και υποβληθεί προς ένταξη από τη ΔΕΠΑΝΟΜ στο ΕΣΠΑ Δυτικής Ελλάδος , υπογράφτηκε και πρωτοκολλήθηκε σήμερα.
Αξίζει να τονιστεί ότι μέχρι και τον Ιούνιο του 2009 δεν είχε υπάρξει πρόβλεψη για την χρηματοδότηση του εξοπλισμού και  τέσσερις μήνες αργότερα ,τον Σεπτέμβριο,  είχε ήδη υποβληθεί για ένταξη στο ΕΣΠΑ όπου η καταληκτική ημερομηνία αξιολόγησης ήταν 30 Οκτωβρίου 2009.»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ