Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

7o AGREENIO OPEN AIR FESTIVAL



Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αγρινίου στα πλαίσια των εκδηλώσεων ‘’Γιορτές Καλοκαιριού 2010’’ διοργανώνει το
 7ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικών συγκροτημάτων.
Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 10 και 11 Ιουλίου 2010 στο Κηποθέατρο Δήμου Αγρινίου στις 9.00 μ.μ. και θα λάβουν μέρος  τα συγκροτήματα :
Σάββατο 10/07 : Psychodrama07, Ladose,  Phase 3,   KNN, ΟΔΒ (KLMT union)
Ντοπάζ 18120 ,   Άγρυπνος,  Iratus & sick Dzik ,   + beat box by Thanasimos ,  Via Dolorosa,  Παράνομοι Νόμοι, Κράτος Εν Κράτει, 45,  Κόμης,  ΚΟΖΑ,  +παρουσίαση της συλλογής hip hop in Greece 2 από τον lil Gus
Κυριακή 11/07 : Tardive Dyskinesia,  Trendy Hooliguns , Show your face Enstro , Headshot,  Vermingod , Nonesense Addiction, Neverising Sun  Illusion, No Shelter, Nevermind, Παγίδες.

Το διήμερο του φεστιβάλ στο προαύλιο των Παπαστρατείων εκπαιδευτηρίων θα λειτουργεί SKATE PARK με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Επίσης το Σάββατο γνωστοί "γκραφιτάδες" απ’όλη την Ελλάδα θα ζωγραφίσουν πάνω σε καμβάδες, οι οποίοι θα εκτεθούν στην είσοδο του Κηποθεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ